Mazlumoğlu Uzun Bir Aradan Sonra Basınla Buluştu

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane uzun bir aradan sonra Bakırköy’e yayın yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Güncel Olaylar Yayın: 08 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2022 21:31:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane uzun bir aradan sonra Bakırköy’e yayın yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.

Bakırköy İlçe Başkanlığı binasında kahvaltılı bir toplantıyla basınla buluşan Mazlumoğlu Kestane’ye yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri de eşlik etti. Mazlumoğlu Kestane, seçimlerin art arda yaşanmış olması ve ülkeyi saran Covit nedeniyle yaşanan pandeminin uzun sürmesi gibi gerekçelerle medya mensuplarıyla bir araya gelemediklerinin altını çizdi. Önümüzde ki süreçte daha sık aralıklarla gazetecilerle bir araya geleceğini söyleyen Mazlumoğlu Kestane, Kanal İstanbul ağırlıklı olmak üzere Türkiye gündemini değerlendirdi. Ak Parti olarak Bakırköy’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Kestane, pandemi sürecin de kendilerine ulaşan tüm ihtiyaç sahiplerinin taleplerini karşıladıklarını söyledi.

Üç Saatlik Kahvaltı

Yaklaşık üç saat süren kahvaltılı basın toplantısı Tülin Mazlumoğlu Kestane’nin konuşmasının ardından soru cevap şeklinde devam etti. Gazetecilerin Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy’de yaşananlarla ilgili sordukları soruları Meclis üyelerinden Halit Cebeci, Ömer Kaan Kara ve Servet Toraman cevapladı. Kentsel dönüşümle ilgili soruya yanıt veren Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Şehir Plancısı Ömer Kaan Kara, Bakırköy Belediyesinde kentsel dönüşümle ilgili hazırlanan plan tadilatlarını imzalama yetkisi olmayan şehir plancıları olması nedeniyle belediyenin planları kendisinin imzalamasını söylediklerinin altını çizdi. Zeytinlik Halk Pazarı’nın yıkımı ve Osmaniye Cumartesi pazarının yapımıyla ilgili soruyu yanıtlayan İBB ve Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi Halit Cebeci, yapılan yanlışları ve hukuksuzlukları anlattı. Kendisinin de hukuk komisyonunda bulunduğunu belirten Cebeci, komisyona gelen birçok teklifin geri çekilmesini sağladığını ifade etti.         

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.