MHP Bakırköy'de Rekor Kırdı

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı bugüne kadar Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanında yapılan kan bağışlarında rekor kırdı.

Yaşam Yayın: 06 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 06.06.2021 00:26:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı bugüne kadar Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanında yapılan kan bağışlarında rekor kırdı.

 

İlçe Başkanlığı görevine geldiği günden buyana halkla iç içe hizmetlerini sürdüren İlçe Başkanı Turgut İnan, Cumartesi günü yapılan kan bağışı kampanyasında rekor kırarak tarihe geçti. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşların bakkal borçlarını kapatmasıyla da gündeme gelen İnan, ramazan süresinde de vatandaşlara market alış veriş kartları dağıtmıştı. MHP Bakırköy İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı Bakırköy Şube Başkanlığı ile birlikte yürütülen kan bağışı kampanyasında bugüne kadar elde edilemeyen 112 ünite kan bağışı ile bu alanda rekor kırıldı.

 

Sağlıklı Her Birey Kan Bağışlamalı

Bir ünite kan üç can sloganıyla vatandaşlara çağrıda bulunan İnan, konuyla ilgili görüşlerini “ Kan üretilmeyen tek ilaçtır. Pandemi döneminde sosyal mesafeye uygun bir şekilde vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. Sağlıklı her bireyin düzenli bir şekilde kan bağışında bulunması birçok canın yok olmasına engel olacaktır. Şeklinde dile getirdi. İlçe teşkilatı mensupları ve vatandaşların Turgut İnan’ın “bir ünite kan üç can” çağrısına beklenenden fazla talep göstermesi rekorun kırılmasına etken oldu.      

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.