Öncü Mali Müşavirler Birliği Gümbür Gümbür

Öncü Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği’nin zaman zaman farklı ilçelerde de yapılan bilgilendirme toplantısı bu kez Bakırköy’de yapıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 14 Ocak 2022 - Cuma - Güncelleme: 14.01.2022 18:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Öncü Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği’nin zaman zaman farklı ilçelerde de yapılan bilgilendirme toplantısı bu kez Bakırköy’de yapıldı. Öncü Mali Müşavirler Başkanı Serdar Özkan ve Onur Kurulu Başkanı İrfan Demirci, yaptıkları konuşmada 50 bin civarında üyesi olan İstanbul Oda Yönetiminin yıllardır aynı kadrolarla yönetildiğini ve değişim zamanının geldiğine vurgu yaptılar.

Oda Seçimlerinde Var Gücümüzle Oradayız

Öncü Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Bakırköy Şubesi ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Bakırköy Şubesi’nin birlikte düzenlediği kişisel verilerin korunması kanununun ele alındığı eğitimini gerçekleştirdi. Sponsorluğunu Demirci Denetim İrfan Demirci’nin üstlendiği Ali Selman Elver’in konuşmacı olarak katıldığı kahvaltılı bilgilendirme eğitimi Dilek Pastanesinde gerçekleşti. Düzenli olarak yapılan meslek içi eğitim toplantıları hakkında görüşlerini aldığımız Öncü Mali Müşavirler Birliği Başkanı Serdar Özkan, hemen her gün yeni bir yasa çıktığını söyleyerek “Maliye ve muhasebe mevzuatında çağa ayak uydurmak için zaman zaman değişiklikler yapılıyor. Öncü Mali Müşavirler Birliği olarak arkadaşlarımızı yapılan değişikliklerle ilgili uzman kişilerin katılımıyla yaptığımız toplantılarla bilgilendiriyoruz. Bu gün Ali Selman Elver hocamız arkadaşlarımıza kişisel verilerin korunması kanunu hakkında neler yapılması gerektiği hakkında arkadaşlarımızı bilgilendirdi. Yakın bir zamanda yapılacak olan İstanbul oda seçimlerinde mevcut yönetimin görevinin sona erdirilmesi için birlik beraberlik içinde olmalıyız. Yıllardır aynı kadroların oda yönetiminde olması meslektaşlarımızın haklarının yeterince savunulmamasına da neden olmaktadır. Bu vesileyle düzenli olarak yaptığımız toplantılar farklı ilçelerde de devam edecektir.” Dedi.

Faydalı Bir Toplantı Oldu

Kahvaltının sponsorluğunu üstlenen Demirci Denetim firmasının sahibi İrfan Demirci, yapılan toplantının önemine değinerek “Bu tür bilgilendirme toplantıları arkadaşlarımızın aydınlanmasına, bilinçlenmesine katkı sunan oluşumlardır. Bunun yanında iş yoğunluğundan uzun zaman görüşemediğimiz arkadaşlarımızla da bir araya gelmiş oluyoruz. “ dedi. Ali Selman Elver’in yaptığı sunum ve anlatım sonunda toplantı soru cevap şeklinde devam etti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.