Öncü Mali Müşavirler Birliği İktidara Yürüyor

Öncü Mali Müşavirler Birliği her geçen gün daha da güçlenerek Mayıs ayında yapılacak olan İSMMMO seçimlerinde iktidar olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

Güncel Olaylar Yayın: 19 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 19.02.2022 16:42:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Öncü Mali Müşavirler Birliği her geçen gün daha da güçlenerek 15 Mayısta yapılacak olan İSMMMO seçimlerinde iktidar olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Son dönemlerde sıklıkla İstanbul’un farklı ilçelerinde meslektaşlar ile bir araya gelerek, mesleki anlamda son gelişmeleri ve 15 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan oda seçimleri hakkında bilgi paylaşımında bulunan yetkililer, oda seçimini kazanma konusunda oldukça kararlı.

Geçtiğimiz gün Bakırköy’de Öncü Mali Müşavirler Birliği ve Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Bakırköy Şubesinin ortaklaşa düzenlediği eğitimsel kahvaltı toplantıda bir araya gelen meslek mensuplarını, Vizyoner Mali Müşavirler Gurubu Başkanı Fuat Çiftçi ve Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç yalnız bırakmadı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda konuşan Öncü Mali Müşavir Genel Başkan yardımcısı İrfan Demirci, 32 yıldır Tek adamla yönetilen İSMMMO’da yönetim kadrolarının değişmesi gerektiğinin altını çizerek yaptığı konuşmasında “Meslek odalarında yönetim kadrosunda bulunan insanların aldıkları huzur hakları çok fazla. Burada kadrolu çalışanlar dışında maddi gelir sağlayanların huzur hakları asgari ücret seviyelerine geçmeli ve İstanbul Barosunda, İstanbul Ticaret Odası’nda verilen Huzur hakları seviyesine geçilmelidir.  Odamızın esas amacı meslektaş için gerçek yapıcı iradenin ortaya konulmasıdır.  Bu noktada odamız ilk adımını 2022 muhasebe ücretlerinin 2022 oda aidatlarıyla aynı konuma getirerek atmalıdır. Maalesef bu işler Türkü söyleyerek olmuyor. Yapıcı ve gerçek irade ile oluyor. İstanbul Mali Müşavirler Odamızın ilgili olduğu kamu kurumlarıyla aralarında güçlü bir iletişim kurulması gerekmektedir. Bizler siyaset üstü olmalıyız ki ÖNCÜ Mali Müaşvirler Birliği Siyaset üstü bir konumda olmakla bütün meslektaşlarımızı samimiyetle kucaklaşmayı şiar edinmiştir.  Öncü Mali Müşavirler Birliği olarak Meslek mensuplarının yaşadığı tüm sorunları bilmekte ve bu sorunları kısa sürede hızlı bir şekilde çözümünü sağlayacak YAPICI İRADEYE sahiptir. Bizler Öncü Mali Müşavirler olarak bu sorunları çözmek için yola çıktık. Her geçen gün birliğimize olan teveccühün artması ve farklı isimlerde meslek birlikteliklerinin bizlere destek olması doğru yolda olduğumuzun bir göstergesidir. İnanıyorum ki Öncü Mali Müşavirler Birliği öncülüğünde oda yönetimimiz; genç, samimi, inanmış (ikna edilmiş değil) donanımlı ve liyakatlı kadrolardan oluşacaktır” dedi. İrfan Demirci yaptığı konuşma sonrasında meslektaşlarına Bilirkişi yenileme müracaatları hakkında bilgilendirme ve gerçek zamanlı başvuru yaparak çok ilgi çeken bir  sunum yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.