Osmaniye İstiklalspor’un Hocası İsmail Demirci

Bölgesel Amatör Ligin (BAL) yeni takımlarından Bakırköy temsilcisi Osmaniye İstiklalspor’da Teknik Direktör İsmail Demirci oldu.

Spor Yayın: 24 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2022 20:37:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bölgesel Amatör Ligin (BAL) yeni takımlarından Bakırköy temsilcisi Osmaniye İstiklalspor’da Teknik Direktör İsmail Demirci oldu. Kuruluşunun 100. Yılında çifte şampiyonluk yaşayarak BAL Ligine yükselen Bakırköy Osmaniye İstiklalspor lige iyi bir başlangıç yaparak şampiyon olmayı hedefliyor. Şampiyonluk yolunda güvenilir bir antrenör ve güçlü bir kadroyla yol almak isteyen İstiklalspor yönetimi  Büyükşehir Belediyespor (Başakşehir FK), Esenler Erokspor, Ofspor, Kardemir Karabükspor ve Arhavispor’u çalıştıran deneyimli Teknik Direktör İsmail Demirci ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında yapılan imza töreni sonrası bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğlu, hedeflerinin 3. lig olduğunu söyleyerek “Sezon öncesi ilk hedefimiz deneyimli bir antrenör ile yola çıkmaktı. İlk aşamayı İsmail Demirci hocamızla bir yıllık sözleşme yaparak geçtik. Bundan sonra yapılacak olan transferlerde de oldukça dikkatli davranarak şampiyonluk yolunda kulübümüze katkı sunacağına inandığımız futbolcuları transfer edeceğiz. Yüzüncü yılımızda yakaladığımız başarının bir tesadüf olmadığını 3. Lige yükselerek bizi destekleyen taraftarımıza kanıtlamak istiyoruz” dedi. 

Yılmaz BACACI

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.