Ş. Burcu&Ahmet Altun Çifti Dünya evine Girdi

Bakırköy’ün tanınan siyasi isimlerinden olan Ahmet Altun bir dönem birlikte olduğu Ş. Burcu Hazar ile Dünya evine girdi.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2022 - Pazar - Güncelleme: 22.05.2022 23:23:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’ün tanınan siyasi isimlerinden olan Ahmet Altun bir dönem birlikte olduğu Ş. Burcu Hazar ile Dünya evine girdi. MHP Bakırköy eski ilçe başkanı olan şimdilerde Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapan Ahmet Altun Ataköy Sheraton Otel’de yapılan nikah töreniyle bekarlığa veda etti. Otelin havuz başında gerçekleşen nikah töreninde Ş.Burcu&Ahmet Altun çiftinin şahitliklerini MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan yaptı. Çiftin nikahını kıyan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun nikah defterini imzalamasından ardından çiftin dans etmesi davetiler tarafından alkışlandı. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği törende mutlu çifti Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve temsilcileri, Bakırköy Belediyesi Ak Parti ve CHP Meclis üyeleri, MHP’li dava arkadaşları, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.   

 

YÖNTEM GAZETESİ olarak bizlerde çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.