Sağlık Çalışanlarının Ücretsiz Kart Süresi Uzatıldı

İBB Temmuz ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla sağlık çalışanlarının ücretsiz oto park ve ücretsiz toplu ulaşım kartlarının süresi uzatıldı.

Güncel Olaylar Yayın: 15 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.07.2021 20:15:15
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

İBB Temmuz ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla sağlık çalışanlarının ücretsiz oto park ve ücretsiz toplu ulaşım kartlarının süresi uzatıldı. Ak Parti Bakırköy ve İBB Meclis Üyesi olan Halit Cebeci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sağlık çalışanlarına müjdeyi verdi. CHP ve İYİ Parti Meclis üyelerinin hayır oyu kullandıkları sağlık çalışanları toplu taşıma kartı ve İSPAK’lardan yararlandıkları ücretsiz oto park kartlarını süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldı. Komisyon kararı Ak Parti ve MHP’li Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Ulaşım ve Trafik Komisyonunca meclise sunulan teklife CHP ve İYİ Partili meclis üyelerinin hayır oyu vermeleri de oldukça dikkat çekiciydi.

 

   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.