ŞEFLER EFE SİGORTA GÜVENCESİNDE

Tüm sigortacılık branşlarında faaliyet gösteren ve çalışmalarıyla sektörde fark yaratan Efe Sigorta ile çatısı altında Türkiye’nin dört bir yanından 32 dernek bulunan Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Güncel Olaylar Yayın: 30 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 30.07.2022 13:25:06
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Bolu’da TAFED Yönetim Kurulu ve Efe Sigorta Aracılık Hizmetleri Kurucusu Sibel Kılıçarslan Metin’in katılımıyla düzenlenen törende imzalanan protokol kapsamında, TAFED bünyesinde yer alan derneklerin üye şefleri Efe Sigorta’nın tüm sigortacılık hizmetlerinden özel bir indirimle faydalanabilecek.

 

TAFED Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Açıköz, federasyon olarak bu iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, TAFED üyelerine ekonomik ve kapsamlı bir sağlık sigortası yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

Gerçekleştirdiği iş birlikleriyle hizmet kapsamını genişletmeye devam eden Efe Sigorta’nın kurucusu Sibel Kılıçarslan Metin ise “Türkiye’nin en geniş ölçekli gastronomi örgütlenmelerinden biri olan TAFED ile bir araya gelmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. İmzaladığımız protokol çerçevesinde TAFED üyeleri Efe Sigorta’nın ayrıcalıklı hizmetlerinden, özel indirim ve kampanyalarından yararlanabilecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.