Ziya Doğan’dan İstiklalspor’a Tebrik Ziyareti

BJK’nin efsane futbolcularından Ziya Doğan, 100. yılında çifte şampiyonluk yaşayan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor Başkanı Adem Süleymanoğlu’nu tebrik etti.

Spor Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 20:31:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BJK’nin efsane futbolcularından Ziya Doğan, 100. yılında çifte şampiyonluk yaşayan Bakırköy Osmaniye İstiklalspor Başkanı Adem Süleymanoğlu’nu tebrik etti.

 

Kulüp Başkanı Adem Süleymanoğlu’nu Osmaniye Mahallesi’nde bulunan kulüp binasındaki makamında ziyaret eden Ziya Doğan, İstiklalspor’un başarısının inanmanın ve azmin sonucu olduğunu söyledi. Ziyaret ve İstiklalsporla ilgili düşüncelerini sorduğumuz Ziya Doğan,kulübün Kuruluş tarihi Cumhuriyetin ilanından önceki yıllara dayandığını söyleyerek  “72 yıldır amatör liglerde mücadele eden İstiklalspor’un 100. kuruluş yıl dönümünde ulaştığı süper amatör liginde grubunu birincilikle bitirerek BAL Ligi terfi maçlarına kalması ve sergilediği üstün performansla BAL Ligine yükselmiş olması önemli bir başarıdır. Aynı zamanda116 takımın yer aldığı SAL Liginde 74 gol atarak İstanbul birinciliğini de kazanmıştır. Amatör kulüplerin ne tür zorluklarla mücadele ettiklerini çok iyi biliyorum. İstiklalspor’un başarısını tebrik etmek için Adem başkanı ziyaret ettim. İnanıyorum ki bu takım hızlı bir yükselişe geçerek kısa sürede profesyonel liglerde mücadele edecektir. Bende kendilerine talep etmeleri halinde her tür desteği vereceğim.” Dedi.      

 

Hedef 3. Lig

Ziya Doğan gibi bir duayenin İstiklalspor kulübünü ziyaret ederek kendilerini tebrik etmesinin onur verici olduğunu söyleyen Adem Süleymanoğlu, “Bu yıl bizim için oldukça başarılı bir sezondu. Bir anlamda çifte mutluluk yaşadık. Birçok genç futbolcunun idolü olan Ziya Doğan gibi isimlerin bizleri ziyaretleriyle onurlandırması, bizlere destek vereceğini söylemesi genç futbolcularımız için de önemli bir motivasyondur. Bu yıl yakaladığımız başarıyı önümüzde ki yılda da tekrarlayarak 3. Lige çıkmayı hedefliyoruz.” Dedi.      

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.