Turgut İnan Fark Yarattı

Son günlerde Bakırköy Cumartesi Pazarı yapımıyla alakalı yürütmeyi durdurma kararı alarak gündeme damga vuran MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, yaşadıkları ilçede ki sorunları yetkililere aktarmaları için stk, spor kulüpleri, muhtarlar ve partililerin de katılımıyla geniş kapsamlı bir kahvaltı düzenleyerek Bakırköy’de fark yarattı.

Güncel Olaylar Yayın: 23 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 23.01.2022 20:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Son günlerde Bakırköy Cumartesi Pazarı yapımıyla alakalı yürütmeyi durdurma kararı alarak gündeme damga vuran MHP Bakırköy İlçe Başkanı Turgut İnan, yaşadıkları ilçede ki sorunları yetkililere aktarmaları için stk, spor kulüpleri, muhtarlar ve partililerin de katılımıyla geniş kapsamlı bir kahvaltı düzenleyerek Bakırköy’de fark yarattı.  

İnan'dan Medya Mensuplarına Teşekkür

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İstanbul Milletvekilleri Hayati Arkaz, Arzu Erdem, İstanbul İl Başkanı Birol Gül’ün katıldığı kahvaltılı toplantının açılış konuşmasını yapan Turgut İnan, ülke ve milletin üstünlüğünü belirterek başladığı konuşmasında  “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak önce ülkem ve milletim üstünlüğünü benimsemiş büyük davanın temsilcileriyiz. Her çalışmamızda bunları rehber edinerek yola çıkarız. Vatanımızın vefası insanımızın refahı bizler için vazgeçilmezdir. Buradan hareketle büyük davamızın aynı zamanda ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında güçlü kararlı duruşunu temsil eden cumhur ittifakı daha da güçlenip 2023 Lider Türkiye hedefine yürüyebilmesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde daha da güçlenerek çalışma tempomuzda artırmakta kararlıyız. Göreve geldiğimiz günden bugüne Bakırköy’de bulunan 15 mahallemizde güçlenerek yeni yapılanmamızı tamamladık. Her biri birbirinden değerli mensuplarımızla şimdi daha da güçlüyüz. Ayrıca her bir mahallemizde çalışmamıza güç katacak kadın mahalle temsilcilerimizi katmaya devam ediyoruz. Onlara çok güveniyor ve inanıyoruz. Vatanımızın birliği ve dirliği için çalmadık kapı dokunulmadık ev bırakmamakta kararlıyız. İnanıyoruz 2023’de yine kazanan Türkiye olacak. Bakırköy Belediyesi’nin Cumartesi Pazar alanında yapmış olduğu vurguna izin vermeyeceğimizi birçok platformda belirtmiş ve bu konuda dava açmıştık. Milliyetçi Hareket Partisi açmış olduğu bu dava ile 200 milyon üzerinde bir peşkeşi engellemiş bunu kamuya geri kazandırmıştır. Belediye meclisi tekrar toplanmak zorunda kalmış yüzde 40 olan belediye hissesini yüzde 51’e yükseltmiş işletmeyi de mahkeme kararıyla geri almak durumunda kalmıştır. Başta bize destek olan İl Başkanımız Birol Gür’e meseleyi TBMM’de gündeme getiren milletvekilimiz Arzu Erdem’e STK’lara   ve gündemde tutan basın mensuplarına buradan çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Birol Gül Katılımcılara Teşekkür Ederim

İnan’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gül, katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasını “Bu soğuk günde bizi yalnız bırakmayan Bakırköylü hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk meclis kurulduktan sonra bir toplantıda yaşanan hadiseyi meclisteki arşivlerde şöyle not alıyorlar, ‘Bu toplantı da Cumhuriyetimizin çok kıymetli üyelerinin kurulu toplantısında mağlum cepheden cepheye koşan Türk insanı yorgun aynı zamanda bıtkınlık gösteriyor bu toplantıda konuşmacılar bu yorgunluğu ve uzun zaman yaşamış oldukları cepheden cepheye koşmuşluğun mental yorgunluğu dile getirdikten sonra Mustafa Kemal Atatürk ayağa kalkar ve şunları söyler, ‘Hepinizi saygıyla dinledim, hiçbirinize söyleyecek sözüm yoktur ancak siz olmasanız dahi tek başıma elmadağ’a çıkar tek başıma mücadele eder gerekirse orada da ölmesini bilirim’ der. Dolayısıyla böyle bir iradeyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu iradedeki temsilcisi olarak bu iradeyi ortadan kaldırmaya dönük Emperyalizm Türkiye’de uzantıları ile birlikte oluşacak her türlü eyleme dün, bugün ve yarında mücadele etmeye devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkedeki kurucu umuduyum bugünkü yaşayan insanları bireyleri olarak bu iradeyi sonsuza kadar yaşatmak adına elimizden değil gövdemizi taşın altına koyarak yapmaya devam edeceğiz. İstanbul’daki hemşerilerimiz ile birlikte bu toplantıları yapmayı bir vesile buluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin düşüncelerini İstanbullu hemşerilerimize anlatma gayesinde olacağız. İlçe Başkanımızın hane ziyaretleri ile bunu yaşıyoruz.” Şeklinde sonlandırdı.

Konuşmaların ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, katılımcıların sorularını yanıtladı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.