YARGI BAKIRKÖY BELEDİYESİNE DUR DEDİ

Bakırköy belediyesinin yıllarca Bakırköy halkı ve Bakırköyspor’a hizmet verdiği bina gece yarısı ansızın yıkılarak kamuoyunun tepkisine neden olmuştu.

Güncel Olaylar Yayın: 27 Aralık 2020 - Pazar - Güncelleme: 27.12.2020 04:57:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy belediyesinin yıllarca Bakırköy halkı ve Bakırköyspor’a hizmet verdiği bina gece yarısı ansızın yıkılarak kamuoyunun tepkisine neden olmuştu. Yıkım süresinde de bir işçi yaşamını yitirmişti. Defalarca yazdık yapılanın yanlış olduğunu, Bakırköy Belediyesinin burada altından kalkamayacağı tazminatlar ödemek zorunda kalacağını belirttik. Gelinen son nokta ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyor. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun iş bilmezliklerini, yanlışlarını defalarca yazdık. Kerimoğlu’nun başarısızlığını ve yanlışlarını CHP üst kurulları da görmüş olmalı ki yapılan CHP İl Başkanlığı kongresinde il yönetiminde hiçbir Bakırköylü yer alamadı. Bunun yanında İstanbul genelinde CHP’li tüm belediye başkanları kurultay delegesi seçilirken Kemal Kılçdaroğlu’nun kırmızıçizgim dediği Bülent Kerimoğlu kurultay delegesi dahi seçilemedi.

İSTİNAF YOLU AÇIK

Bakırköy 5. Sulh Hukuk Mahkemesi Ataköy 2. Kısım mahallesi 115 ada (eski 57) yeni 183 sayılı parsel taşınmaz üzerinde bulunan protokol konusu tüm tenis kortu, kapalı spor salonu, açık alan ve diğer kısımlar üzerinde davalı olan Bakırköy Belediyesi’nin ilgili yerlere müdahale etmesine dur dedi. Mahkemenin 06 Şubat 2020 tarihli oturumunda sair hususların gerekçeli kararda açıklanmasına karar verildi. Bakırköy Belediyesi iki hafta içerisinde istinaf mahkemesine başvurabilecek. Kararın onanması sonrasında görünen o ki Bakırköy Belediyesi söz konusu araziyi Bakırköyspor Vakfına devrederek, yüklüce bir tazminat ödemek durumunda kalacak.

 

ÖZEL YORUM HABER : Yılmaz BACACI  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.