Yasaklarla Başlayan Hafriyat

Ataköy 7.8.9.10 kısım Mahallesi Metro Yenibosna istasyonu yakınlarında bulunan hafriyat çalışmaları dikkat çekti.

Güncel Olaylar Yayın: 01 Mayıs 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 01.05.2021 15:26:59
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Ataköy 7.8.9.10 kısım Mahallesi Metro Yenibosna istasyonu yakınlarında bulunan hafriyat çalışmaları dikkat çekti. 17 gün süreyle tam kapanmanın başlamasıyla birlikte hafriyat çalışmalarının başlaması oldukça düşündürücü. RUBENIS proje alanıdır dışında başka bir tabelanın olmayışı da dikkatlerden kaçmadı. Söz konusu alanda başlayan çalışmaların yapılabilmesi için Bakırköy Belediyesi’nden inşaat ruhsatı alınıp alınmadığı da tam bir muamma.

“Ataköy’ün en prestijli konak projesi” sloganıyla web sitesinden tanıtımlarının yapıldığı proje hakkında henüz özelliklerini belirtir açıklama yapılmamış. Ataköy 7-8-9. Kısım Mahallesi 1091 Ada 12 Parsel olarak sitede tanıtımı yapılan yerde hafriyatın başlatılmış olması ve halen inşaat çalışmaları hakkında alınan izinleri gösterir bir tabelanın olmayışı akıllara çalışmanın izinsiz mi yapıldığı sorusunu getiriyor.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.