Zuhuratbaba Muhtarı’nın İsyanı

Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Muhtarı Mustafa Aykut İncesaraç, mahallesinin sınırları içinde olan Yücetarla ve İncirli Caddesi’nde İBB’nin yaptığı çalışmalara isyan etti.

Güncel Olaylar Yayın: 24 Aralık 2021 - Cuma - Güncelleme: 24.12.2021 10:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi Muhtarı Mustafa Aykut İncesaraç, mahallesinin sınırları içinde olan Yücetarla ve İncirli Caddesi’nde İBB’nin yaptığı çalışmalara isyan etti. Sosyal medya üzerinden isyanını dile getiren İncesaraç, caddelere yapılan çalışmalara teşekkür ettikleri şekilde afiş asan mahalle sakinlerine de seslenerek kim iseniz ortaya çıkın bizde muhtarlık olarak size plaket verelim açıklamasını yaptı. Zuhuratbaba Mahallesi Muhtarı Mustafa Aykut İncesaraç’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir.

Mustafa Aykut İncesaraç açıklaması

Bakırköy kimsenin tapulu malı değildir! Siyasi oyunlar yüzünden içine ettiniz güzelim ilçemizin.

Bir çukur yüzünden 7 takla atan biz Muhtarlar yıllarca emek verip, doğru düzgün yollara kavuşalım derken bu sefer de yapılan saçmalığı düzeltmeye mi peşinizden koşacağız!

Sayın Ekrem İmamoğlu size bizzat ricacı oldum ilgileneceğinizi söylemiştiniz.

Lütfen İncirli caddesi ve Yücetarla caddesi sabah ve akşam iş çıkışı kaos olan yollarımızı eski haline çevirin.

Hangi mühendis bu projeyi yaptıysa ona da hesap sorun Ayrıca bu ekonomik krizde cebinden para harcayarak dört bir yana asılmak üzere pankart yaptıran "Kim olduğu belirsiz mahalle sakinlerine!!!" sesleniyorum biz de muhtarlık olarak size bir plaket vereceğiz. Yeter ki kimsiniz ortaya çıkın

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.