Adil Çiftçi Sendika Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Küçükçekmece Belediyesi’nde çalışan DİSK Genel İş Sendikası üyeleri 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi tarafından sendikal hakları hakkında bilgilendirildi.

Güncel Olaylar Yayın: 22 Haziran 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 22.06.2022 13:41:38
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi’nde çalışan DİSK Genel İş Sendikası üyeleri 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi tarafından sendikal hakları hakkında bilgilendirildi.

Genel İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adil Çiftçi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı bünyesindeki Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Bilgi Evleri, Kombine Destek Müdürlüğü #KİTAŞ personeli olan DİSK Genel-İş üyesi işçilerle bir araya geldi. Belirli aralıklarla üyelerin sahip oldukları hakları konusunda bilgilendirmek amaçlı yapılan toplantıda konuşan Çiftçi “Çalışanlar olarak haklarımızı alabilmenin en etkin yolu sendikalaşmaktır, örgütlenmektir. Emeğimizin karşılığını alabilmemiz için sosyal haklarımızı çok iyi bilmeliyiz. O, nedenle sizleri yasal haklarınız konusunda bilgilendirmek amaçlı bu toplantıları yapıyoruz. Dertlerinizi, sıkıntılarınızı dinleyip çözüme ulaştırıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma kazasız, belasız, hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.