Adil Çiftçi Üyelerin Sorunlarını Dinledi

DİSK Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 2 No'lu Şube Başkanı Adil Çiftçi, belirli aralıklarla sendika üyeleriyle yaptığı toplantılarından birini daha gerçekleştirdi.

Güncel Olaylar Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 20:02:41
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

DİSK Genel-İş İstanbul Avrupa Yakası 2 No'lu Şube Başkanı Adil Çiftçi, belirli aralıklarla sendika üyeleriyle yaptığı toplantılarından birini daha gerçekleştirdi.  Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Kombine Destek Müdürlüğü personeli ile yapılan toplantı Küçükçekmece Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti. Sendika üyesi çalışanların sorunları ve taleplerini dinleyen Çiftçi, yetkililerle yapılacak olan görüşmelerle yasal anlamda çözümlenmeyecek bir sorun olmayacağını belirtti. Konuşmasında sendika ve sendikalaşmanın önemini vurgulayan Çiftçi, tüm çalışan arkadaşlara kazasız, belasız çalışmalar temennisinde bulundu.   

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.