Albatros Turizm ve Otelcilik A.Ş.’den Kamuoyuna Duyuru

Demir Ören Haber Ajansı tarafından servis edilen ve muhtelif haber sitelerinde de yayımlanan “Ataköy sakinlerinden yeni konut projesine tepki” başlıklı haber sonucu şirketimize cevap ve açıklama yapma hakkı doğmuştur.

Güncel Olaylar Yayın: 13 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 13.06.2022 21:37:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Demir Ören Haber Ajansı tarafından servis edilen ve muhtelif haber sitelerinde de yayımlanan “Ataköy sakinlerinden yeni konut projesine tepki” başlıklı haber sonucu şirketimize cevap ve açıklama yapma hakkı doğmuştur. Görünen o ki; Konudan bihaber araştırma yapılmadan Ataköy Birinci Kısım Dernek Başkanının (Söz konusu parselin toplanma alanı” gibi asılsız iddiaları gerçek kabul edilerek haber servis edilmiştir. Söz konusu parsele dışarıdan birileri tarafından getirilerek monte edilen “Toplanma alanı” levhasının da gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Aşağıda paylaştığımız belgelerden de anlaşılacağı gibi iddialar asılsız olup, dernek başkanının kamuoyunu yanlış bilgilerle yönlendirme maksatlı kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyoruz. Bu vesileyle de açıklama yapma gereği hasıl olmuştur. Yaptığımız açıklama ve sunduğumuz belgeler olayın gerçekliğini ortaya koymaktadır. Yapılan açıklama ve haberde adı geçen kişi kurum ve kuruluşlarla hukuki haklarımızı arayacağız. 

AÇIKLAMA BELGELERİ 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.