Ünalerzen’den Memura 500 ytl

Politika Yayın: 05 Mayıs 2008 - Pazartesi - Güncelleme: 05.05.2008 00:34:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara arasında imzalanan sözleşme sonrasında konuşan Ünalerzen “Biz ülkemizde yaşananları Büyük Resim olarak tabir ederek bir sözleşme imzaladık. Üç-beş kuruşun peşinde olmayarak bir sözleşme imzaladık. İdari anlamda Türkiye’de örnek olabilecek bir sözleşme imzalandı. Küçük çıkarların peşinde koşmayarak büyük düşündük.”dedi.

 

 

Sendikal hakların sonucu 

Belediye ile Tüm Bel-Sen arasında imzalanan sözleşmenin önemli olduğunu vurgulayan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünalerzen, sözleşmeyle işi aksatmamak kaydıyla 1 Mayıs Dünya Emekçiler Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde belediyenin salon ve araç gereçler konusunda yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.

 İmzalanan sözleşmenin parasal boyutundan çok idari boyutlarının örnek olduğunu söyleyen Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara ” Bugün imzalanan toplu sözleşme yıllardır sendikal hak ve özgürlükler için verilen mücadelenin ürünüdür. Ayrıca Belediye Başkanımızın da demokrat ve çalışanına bakış açısının da sonucudur“ dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.