Müziğin ve Huzurun Adresi Teras Restaurant

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2008 - Salı - Güncelleme: 15.07.2008 01:57:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yeşilköy Spor Kulübü Teras Restaurant ‘a hiç gittiniz mi? Gitmediyseniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederiz.

Yoğun ve stresli bir iş günü akşamı, yemeğimizi Yeşilköy Spor Kulübü’nde bulunan Teras Restaurant’ta yeme imkanı bulduk. Klasik restaurantların aksine ferak ortamı, otantik ve göz yormayan düzenlemesi ile Teras Restaurant deniz esintisinde, sıcak geçen yaz günümüzü unutturdu. Denizden gelen dalgaların sesi, uzaktan geçen ve demir atmış gemilerin ışıkları bize tüm stresimizi unutturmaya fazlasıyla yetti.  Bizim bulunduğumuz gece Teras Restaurant’ta Serkan, Alp ve arkadaşlarının bulunduğu Grup Pera sahnedeydi. Klasik yerli ve yabancı parçaları gitar eşliğinde tüm coşkularını katarak seslendiren Grup Pera klasik müzik alanında oldukça başarılı bir grup. Grup Pera Teras Restaurant’ta her Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları sahne alıyor. Klasik müzik, 1970 ve 1980’lerin unutulmaz ezgilerini seven, özellikle yabancı müzik tutkunlarının mutlaka Grup Pera’yı dinlemesini öneririz.

Bu arada Teras Restaurant’ın mutfağı oldukça zengin ve lezzetli. Kebap çeşitlerini şiddetle yemenizi tavsiye ederiz. 

Teras Restaurant 300 kişinin ferah bir ortamda yemek yiyip eğlenebileceği huzurlu bir ortam kısacası. Toplu yemekler, toplantı, doğum günü ve özel günler içinde kapılarını misafirlerine açıyor.

Ayrıca 500 kişilik balo salonu da düğün, nişan gibi özel günlerinizde hizmet veriyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.