Bahçelievler Belediyesi 19. Sağlık Ocağını Açtı

Sağlık Yayın: 27 Mart 2009 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2009 01:05:51
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Göreve geldiklerinde ilçede 7 sağlık ocağı bulunan Bahçelievler’de sağlık ocağı sayısı 19 oldu. Sağlık ocağının açılış töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Sağlık hizmetlerini halkımızın ayağına getirmeye özen gösteriyoruz. Hürriyet mahallemizde açtığımız sağlık ocağı, bölge insanımıza hayırlı olsun. Bahçelievler’in sağlık ocağı sayısını 7’den 19’a çıkarmayı başlardık. Bu çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak.

Gönül istiyor ki kimse hasta olmasın. Ama Allah kimseyi doktorsuzda bırakmasın” dedi.

Açılışa katılanlar arasında İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ve Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir’de bulunuyordu. Öte yandan, sağlık ocağı merkezi içinde, Hürriyet mahallesi muhtarlığı ofisi de törenle hizmete girdi. Açılışı yapılan Bedriye Yılmaz Sağlık Ocağının özellikleri şunlar; Bahçelievler Hürriyet Mahallesi, Söğüt sokak üzerinde toplam 524.15 m2 inşaat alanlı olup, Bina bodrum+zemin+1 normal kattan oluşmaktadır. Binanın; Bodrum katı muhtarlık, arşiv, mutfak ve 3 adet poliklinik olarak, zemin katı 4 adet poliklinik, acil müdahale odası, tahakkuk odası olarak, 1.normal katı 5 adet poliklinik, mutfak ve idare odası olarak düzenlenmiştir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.