Kriz İnsanları Oynatacak

Magazin Yayın: 31 Mayıs 2009 - Pazar - Güncelleme: 31.05.2009 00:39:44
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

2008 yılında çıkardığı ‘Hisset’ isimli albümüyle müzik piyasasına giriş yapan Altar  yeni çıkardığı single ile gündeme oturdu. Kısa sürede tıklanma rekoru kıran Altar, singlede yer alan ‘Kriz’ isimli parçası ile krize meydan okuyor. Dünyada yaşanan küresel krize dikkat çeken Altar “Ekonomide bir kriz yaşandığı ortada. Ben, sadece insanları krizde bile olsak bir nebze eğlendirmek istedim, bu sefer insanlar krizle oynayacak” diyor.

Müzik dünyasındaki yerini alan Altar iddalı şarkısıyla adından şimdiden söz ettirmeye başladı ve tüm radyo listelerinde yerini aldı. Küresel krizin tüm dünyayı hallaç pamuğu gibi salladığı dönemde albüme adını veren "Kriz" şarkısını yorumlayan Altar oldukça iddialı. Altar, yorumladığı "Kriz" şarkısının müzikseverler tarafından olumlu tepki gösterilmesinden son derece memnun. 

Amacımız İnsanları Eğlendirmek

Altar'ın resmi internet sitesi  http://www.altarfanclub.com/ adresinden ücretsiz olarak paylaşılan şarkının sözleri, krizden etkilenmiş birinin, krize rağmen tatile çıkış hikâyesini anlatıyor. Söz ve müziği Altar ve Serdar Şaver'e ait parçanın düzenlemesi Ari Aliciyan'ın. Genç sanatçı, "krizi kullansaydım, duygu sömürüsü yapmış olurdum. Bizim işimiz insanları eğlendirebilmektir" dedi.

 
Altar'ın müzikseverlerle buluşan "Kriz' şarkısının sözleri:
 
Bunaldım artık bu yağmurlardan

Sıkıldım artık kara bulutlardan

Kaç sene oldu bir tatil yüzü görmedim

Bu sene benim senem krizi dinlemem

Dertleri boş verip gezeceğim.

 

Ah bir yaz gelse bodruma gitsem

Kendimi kumlara sereceğim

O sahil senin bu sahil benim

Kriz de olsa gideceğim.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.