Geleceğin Liderleri Küçükçekmece’de Yetişiyor

Eğitim Yayın: 29 Ocak 2010 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2010 23:06:18
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’ne bağlı Ar-Ge Şefliği tarafından projelendirilerek Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’ndan hibe almaya hak kazanan “Gençliğin Renkli Yüzü” projesinde eğitimler devam ediyor. TASEV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Kadriye Moroğlu Lisesi’nden öğrencilerin katıldığı “Takım Çalışması ve Liderlik” konulu eğitim Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde (SKSM) gerçekleştirildi.

Başarı Oranı Yüksek

Psikolojik danışman Burak İsmanur tarafından verilen eğitim ritim çalışmaları ile başladı. Grubun birbirine uyumu ve birlikte hareket etmesine yönelik gerçekleştirilen çalışmada nerelerde hata yapıldığı, daha iyi olması için neler yapılması gerektiği gibi konular üzerinde duruldu. Takım çalışması ile gerçekleştirilen işlerin başarı oranının her zaman daha yüksek olduğunun vurgulandığı eğitimde aynı zamanda liderlik ve bir liderde bulunması gereken özellikler üzerinde de duruldu. Eğitimin ikinci bölümünde ise sahneyi gençler aldı. İki grup halinde sahneye dizilen gençler grup liderlerinin yönlendirmesiyle çeşitli müzik aletleri kullanarak ritim tuttular. Bu çalışmada liderler kendi vasıflarını ön plana çıkarmaya çalışırken grup üyeleri de birbirleriyle uyum sağlamaya ve liderin söylediklerini en iyi şekilde uygulamaya çalıştılar.    “Gençliğin Renkli Yüzü” projesinin eğitimleri farklı konu ve eğitmenlerle Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde (SKSM) 14 hafta boyunca devam edecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.