Bahçelievler Belediyesinden Ücretsiz Ulaşım

Sağlık Yayın: 12 Şubat 2010 - Cuma - Güncelleme: 12.02.2010 00:52:09
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haftada iki veya üç gün diyaliz cihazına bağlanmak durumunda olan böbrek hastalarını evlerinden alarak Türk Böbrek Vakfı diyaliz merkezine ulaştıran Bahçelievler Belediyesi, ilçenin 11 mahallesinden yaklaşık 50 böbrek hastasına bu hizmeti sunuyor. Durumları ağır olan ve sedye ile taşınmak zorunda kalınan 10 böbrek hastasına ise ambulans aracı ile aynı hizmet sunuluyor. Ayrıca raporlu 12 engelli çocuk da hafta sonu aynı şekilde evlerinden alınarak havuza götürülüyor.

İnsanlara hizmetlerin en güzelini sunmaya özen gösterdiklerini belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Sağlıklı yaşam için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İnsanımıza sağlık hizmetini de kesintisiz sürdürüyoruz ve bu çalışmalarımızla da diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.