Delta Fm'e Ünlüler Konuk Oluyor

Magazin Yayın: 27 Haziran 2010 - Pazar - Güncelleme: 27.06.2010 23:39:17
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her Çarşamba ünlü bir sanatçı Delta Fm Live Performance’a konuk olmaya devam ediyor. Umut Öztürk’ün sunduğu programın bu haftaki sanatçı konuğu söylediği Türkçe-Yunanca şarkılarla büyük beğeni toplayan Göknur oldu.

 Umut Öztürk’ün keyifli sunumu ve Göknur Onur’un eşsiz şarkılarıyla programda sirtaki rüzgârı esti. Güzel şarkıcı, sanatçılığa ilk adımlarını da dinleyicilerle paylaştı. Daha ilkokul ve ortaokul yıllarında hemen hemen tüm okul etkinliklerinde yer aldığını ifade eden Göknur, bu konuda öğretenlerinin de desteğini aldığını belirtti. Aslen Yunan olmayan sanatçı, söylediği şarkıların Yunanca ağırlıklı olmasının bir rastlantı olduğunu ve sahne aldığı mekân gereği bu tarz şarkılar seslendirdiğini belirtti. Ayrıca Göknur Onur’un programda seslendirdiği Tsm ve Latince şarkıda büyük ilgi gördü.

Programda konu tavernalarda eğlence amaçlı tabak kırma konusuna gelince Göknur’un söylediği “Tabak kıralım, kalp kırmayalım” sözü de oldukça beğenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.