Bahçelievler Belediyesi Düğün Geleneğini Bozmadı

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2010 20:36:34
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bahçelievler Belediyesinin, maddi olanaksızlıklardan dolayı evlenemeyen gençler için düzenlediği 7. Geleneksel Evlilik Şöleni, Milli Egemenlik parkında konserle gerçekleşti…

Binlerce Bahçelievlerlinin coşkularıyla renk kattığı Toplu Evlilik Şöleninde 50 genç çift evlenerek dünya evine girdi.

 

Evlenen çiftleri temsilen, Sibel Kalburan – Arif Cengiz ile Vesile Bozkurt – Mahmut Demir çiftinin nikahını, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Orhan Albayrak, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Hayati Güllük, Bahçelievler Emniyet Müdürü Haci Mehmet Aslancan, Kocasinan Yağlı Güreşleri Ağası Necati Göksu ve Belediye Meclis üyelerinin şahitliğinde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu tarafından kıyıldı.

Evlenen çiftlere, Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Osman Develioğlu ve diğer misafirler tarafından takılar takılarak evlilik cüzdanları verildi.

Evlilik şöleninde konuşan,Ak Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık “Bahçelievler Belediyesi, gençlerle, mutluluklar da buluşuyor. Bu güzel örnek, 81 kentimize yaygınlaştırılmalı, çünkü sevgi paylaştıkça büyür” dedi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’da yaptığı konuşmada “Yaşamlarının temellerini sağlıklı oluşturan bireylerin toplumun geleceğini de sağlıklı katkıyı sağlayacaklarından asla şüphemiz olamaz. Gençlerimiz mutluluğumuzdur ve geleceğimizdir. Sevgiyi paylaşarak yüceltenler başımızın da gönlümüzün de tacı olsunlar. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Bahçelievler Belediyesinin organizasyonuyla, evlenen 50 çiftin, beyaz eşyadan mutfak odasına, oturma odasından yatak odasına ve ayrıca gelinlik, damatlık giysileri, kuaför ve saç bakımları sponsorlar aracılığıyla karşılanırken, çiftlerin Evlilik Şöleninde Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer de konser verdi. Şölende ayrıca evli çiftler tarafından AK Parti Milletvekilleri Mehmet Müezzinoğlu ve Feyzullah Kıyıklık, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na gelin bohçası armağan edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.