Bağcılar Belediyesi’nden Öğrencilere Yardım

Eğitim Yayın: 24 Eylül 2010 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2010 04:00:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı açılışı dolayısıyla Bağcılar İÇDAŞ İlköğretim Okulu’nda bir program düzenlendi. Bağcılar Belediyesi bu yıl da ilçe genelinde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımında bulundu.

Bağcılar Belediyesi geleneksel hale getirdiği, ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi yardımına bu yıl da devam etti. 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ile Bağcılar Evren Mahallesi İÇDAŞ İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Bağcılar Belediyesi’nin Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği programa Bağcılar Kaymakam’ı  Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin ile çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı. Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da yaşayan ve Bağcılar’da eğitim alan bir kişi olduğunu hatırlatarak, eğitimde önemli gelişmeler yaşandığını anlattı. Geçmiş yıllarda kütüphane için ya Beyazıt’a ya da İncirli’ye gitmek gerektiğini söyleyen Çağırıcı, “Şimdi sadece belediyemizin 23 kütüphanesi var. Ayrıca okullarımızda kütüphane ve internet imkanı var” diye konuştu.

Toplumların gelişmişlik düzeylerinin eğitimleri ile doğru orantılı olduğunu ifade eden Çağırıcı, eğitimde yaşanan gelişmeden duyduğu memnuniyeti anlattı.

6 Bin Çanta Ve Kırtasiye Verildi

Bağcılar Belediyesi, ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 6 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulundu. Bir hafta önceden okullara gönderilen kırtasiye malzemeleri eğitimin başlaması ile birlikte okul müdürlükleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verildi. İÇDAŞ İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programda okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere malzemeleri verildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çağırıcı, “artık çocuklarımız kitap aramak zorunda kalmıyor. Kitaplarımızı devletimiz veriyor, bizde kırtasiye malzemelerini veriyoruz” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.