Ünalerzen’den Evinde Hasta Ziyareti

Sağlık Yayın: 24 Eylül 2010 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2010 04:17:45
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen, rahatsızlığı nedeniyle bir yıldır Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Şefliği Yardımcı Sağlık Ünitesinin evde sağlık kontrol ve bakımını yaptığı Faika Yegül’ü Bakırköy Zuhuratbaba mahallesindeki evinde kontrolleri ve bakımı yapılırken ziyaret etti. Ünalerzen, hem Faika Yegül hem de ailesinden hastalığı ve bir yıldır evde yapılan bakımla ilgili bilgi aldı ve görüşlerini dinledi. Faika Yegül bir yıldır gördüğü bakımdan çok memnun olduğunu ve evine gelen tüm belediye elemanlarını Başkanın Melekleri olarak adlandırdığını söyledi.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ünalerzen “2005 yılından beri sosyal belediyecilik anlayışı ile evlerinden çeşitli hastalıklardan dolayı çıkamayan 5 bin kişiye evlerinde Doktor muayenesi, pansuman, enjeksiyon, kan alma ve serum takma gibi evde bakım hizmetlerini sunduklarını bunun yanında ücretsiz olarak Bakırköy Belediyesi Görüntüleme Merkezinden ve Halk Eczanelerinden faydalandıklarını söyledi. Yardımcı Sağlık ünitesinin iki Hemşire,bir Doktor ve bir Ambulansla hizmete başladığını ve bu hizmete şuan iki yeni ambulans ve iki binek otosuyla daha geniş bir ekibe dönüştürdüklerini” ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.