Bağcılar’da Bilgi Evleri Eğitim Öğretime Başladı

Eğitim Yayın: 25 Ekim 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 25.10.2010 23:28:19
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar Belediyesi’nin öğrencilerin okul eğitimlerine destek eğitimleri verdiği, sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştirdiği bilgi evleri yeni yılda eğitim öğretime başladı. Yaz dönemini sosyal ve kültürel gezilerle geçiren bilgi evi öğrencileri okulların açılmasının ardından yeniden eğitime başladı. 4 mahallede faaliyet gösteren bilgi evinden geçtiğimiz yıl 3 bin 500 öğrenci yararlandı. Kemalpaşa Bilgi Evi’nde düzenlenen açılış programında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni bilgi evlerinin eğitime başlamasıyla birlikte bilgi evlerinden yararlanan öğrenci sayısının 5 bini geçeceğini ifade etti. Bilgi evlerinde sadece eğitim verilmediğini sosyal ve kültürel etkinliklerinde gerçekleştirildiğini anlatan Başkan Çağırıcı, her mahalleye bir bilgi evi açmayı hedeflediklerini söyledi.

Programa katılan Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş da bir konuşma yaptı. Bağcılar Belediyesi’nin eğitime verdiği destekten bahseden Kuş, bilgi evlerinin öğrencilere eğitimine büyük faydası olduğuna değindi. Bilgi evlerinin ücretsiz eğitim verdiğini hatırlatan Kuş, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.