Öztürk’ün Bu Haftaki Konuğu Ayşegül Aldinç Oldu

Magazin Yayın: 08 Aralık 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 08.12.2010 18:45:04
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Umut Öztürk, Live Performance da her çarşamba ünlü bir ismi ağırlamaya devam ediyor. Dizi, sinema ve müzik sektöründe istikrarlı gidişiyle dikkatleri üzerine çeken Ayşegül Aldinç yepyeni single çalışması “O Kız” ile Umut Öztürk’ün bu haftaki konuğuydu.

Sanatçı duruşuyla birçok kişi tarafından örnek alınan başarılı sanatçıya program boyunca büyük ilgi vardı. Uzun bir aradan sonra yepyeni single çalışması ile yeniden müzikseverlerle buluşan Aldinç, aslında uzun zamandır böyle bir albüm çıkarmayı düşündüğünü belirterek

Sezen Aksu ve Emel Müftüoğlu gibi başarılı isimlerin de albümünde büyük emeklerinin olduğunu vurguladı. Kendisi hakkında merak edilenleri büyük bir samimiyetle cevaplandıran Ayşegül Aldinç yepyeni projelerde yer alabileceğini de şu şekilde anlattı: “Kendime uygun bir rol teklif edilirse seve seve oynarım. Ancak sürekli aynı tarz roller de yer almanın insanın oyunculuğunu beslemediğini ve farklı tarz oyunların ise oyuncuya yepyeni ufuklar açabileceği düşüncesindeyim.” dedi. Eurovision şarkı yarışması hakkında da düşüncelerini dile getiren güzel sanatçı, aday olan tüm sanatçıları severek dinlediğini, aralarında ayırım yapamadığını ve katılacak isim kim olursa olsun Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil edeceğini belirtti.

Yepyeni albüm çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Aldinç, albüm öncesi yakın bir zamanda bir single albüm çalışmasının daha olabileceğini söyledi. Türkiye’nin farklı noktalarından konser teklifleri de aldığını belirten Ayşegül Aldinç; 11 Aralık’ta Armoni’de,18 Aralık’ta Kayseri’de ve 25 Aralık’ta Profilo Alışveriş Merkezi’nde imza günü düzenleyeceğini ve imza günlerinin ardından sahne performanslarına başlayacağını dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.