Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulları Kayıtları Başladı.

Spor Yayın: 11 Ocak 2011 - Salı - Güncelleme: 11.01.2011 05:01:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

 

Yetiştirdiği binlerce gencin yanı sıra profesyonel kulüplere kazandırdığı yüzlerce yetenekle Türk sporuna önemli bir katkı sağlayan Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulları’nda kayıtlar başladı. Uzman eğitmenlerce 7 farklı branşta hizmet verecek Kış Spor Okulları, spora özlem duyan gençleri bekliyor.

 

 

Küçükçekmece Belediyesi Kış Spor Okulları’nda kayıtlar başladı.6 -14  yaş arası gençlerin ücretsiz olarak faydalanabileceği Kış Spor Okulları’nda kayıtlar 22 Ocak tarihine kadar devam edecek. Kurslara dahil olmak isteyen gençler, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı B Kapısı’ndaki masaya gerekli evraklarla birlikte başvurabiliyor. Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme(6-12 yaş arası), Taekwondo, Karate-do ve Jimnastik olmak üzere 7 branşta eğitim verecek Kış Spor Okulları, kayıtların son gününde start alacak.

 

SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞİYOR

 

Çocukların yetenekli oldukları branşlarda temel eğitim çalışmalarına dahil edilerek, yarışmacı sporcu yetiştirmeyi de hedefleyen Kış Spor Okulları bu sezon 1000 genci sporla tanıştıracak. 18 uzman eğitmen tarafından gençlerin zihinsel ve psikolojik eğitimlerini de içeren bir programla birlikte verilen hizmet, topluma faydalı bireylerin yetişmesine katkıda bulunuyor.

 

TÜRK SPORUNA DEV KATKI

 

Bugüne kadar yetiştirdiği on binlerce gencin arasından, profesyonel kulüplerimizin alt yapısına yüzlerce yeni yeteneği kazandıran Kış Spor Okulları, Türk sporu açısından da adeta bir kaynak vazifesi görüyor. Halen futbol dalında Galatasaray, İstanbulspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor gibi büyük takımların altyapılarında Kış Spor Okulları’nda yetişen Küçükçekmeceli çocukları forma giyiyor.

 

HEDEF YARIŞMACI VE DİNAMİK BİR NESİL

 

Kış Spor Okulları sayesinde Küçükçekmeceli gençleri sokağın zararlı alışkanlıklarından uzak tuttuklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, amaçlarının arkadaşlığı, dostluğu ve paylaşmayı bilen kişilikli bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Kültür sanat yatırımlarının yanısıra spora da büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Aziz Yeniay, Küçükçekmece’de sağlıklı, disiplinli ve dinamik bir genç nesil hedeflediklerini açıkladı. Kış Spor Okulları’nda eğitim görecek gençlere başarı dileğinde bulunan Başkan Yeniay, “Bu kurslarda eğitim gören gençlerimiz inanıyorum ki ülkemizi ve Küçükçekmecemizi yarınlarda gururla temsil ederek bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracak.” diye konuştu.

 

 

 

KAYIT TARİHLERİ :          3 Ocak – 22 Şubat 2011

KAYIT YERİ :                       Küçükçekmece Belediye Başkanlığı B Kapısı

YAŞ GRUBU :                       6 – 14(yüzme 6 – 12) yaş arası

TELEFON :                           (0 212) 411 0 846

 

GEREKLİ EVRAKLAR

·      2 Adet Fotoğraf

·      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

·      Yüzme Branşı için Hepatit B ve tam idrar tahlili

·      Kayıt formunda ilgili tarafından onaylanacak belgeler

A – Sağlık Raporu

B – Veli muvafakatnamesi

C - İkametgâh

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.