Öğretmen Turnuvada Bir Araya Geldi

Spor Yayın: 20 Ocak 2011 - Perşembe - Güncelleme: 20.01.2011 02:05:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bağcılar Belediyesi Spor Şenlikleri kapsamında ortaklaşa gerçekleştirdiği öğretmenlerarası voleybol turnuvası tamamlandı. Bağcılar’da görev yapan öğretmenler arasında organize edilen turnuvanın final karşılaşması Ensar Koleji Spor Salonu’nda Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu ile Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi arasında gerçekleşti. Tüm yıl devam eden ve 48 okuldan 500 öğretmenin katıldığı turnuvada Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenleri rakiplerini mağlup ederek şampiyon olmayı başardı. Turnuvada Bağcılar Endüstri Meslek Lisesi 2’inci, Âşık Veysel İlköğretim Okulu 3’üncü Yıldıztepe İlköğretim Okulu da 4’üncü oldu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı turnuvada birinci olan Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu öğretmenlerini tebrik ederek madalyalarını taktı. Maça Bağcılar Milli Eğitim Şube müdürü Şaban Türk de katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.