Sibel Mirkelam Delta FM’de

Magazin Yayın: 11 Şubat 2011 - Cuma - Güncelleme: 11.02.2011 00:23:44
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sibel Mirkelam yepyeni maxi single çalışması “Renkli Rüyalar” ile Delta FM Live Performance da Umut Öztürk’ün konuğuydu. Mirkelam yeni maxi single çalışması hakkında merak edilenleri Umut Öztürk’e şöyle anlattı: “Renkli Rüyalar”ın söz-müziği Şehrazat’a ait ve isminden de anlaşıldığı gibi keyifli bir şarkı olduğu için albüme de bu eserin adını verdim. 4 parçadan oluşan maxi single’ımda 2 hareketli 2 tane de slov şarkı yer alıyor. Kimi zaman neşelenip kimi zamanda romantik dakikalar yaşatmak için.”dedi. Şarkı söylemekten büyük keyif aldığını vurgulayan başarılı sanatçı : “Çocukluğumdan beri müzikle iç içe bir yaşantım var. Çünkü müzisyen bir aileden geliyorum. Sanatçılık yaşantıma ilk adımlarımı piyano ve ud çalarak attım. Sanatçı olmak en büyük hayallerimden biriydi.” dedi.

Albümünde yer alan “İtina ile Aşık Olunur” şarkısının tam anlamıyla kendisini anlattığını söyleyen Sibel Mirkelam, aşk her zaman olmalı, aşksız yaşam olmaz ve hayat aşkla doldurulabilir dedi.

 “Renkli Rüyalar” isimli maxi single çalışmasında yer alan iki şarkının da kendisine ait olduğunu vurgulayan Sibel Mirkelam, kendi eserlerini seslendirmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Program sonunda Delta FM ailesine ve kendisini destekleyen herkese teşekkür eden başarılı sanatçı yaşamdan keyif almak için insanın kendisini nasıl mutlu hissediyorsa o şekilde yaşaması gerektiğini dile getirdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.