Talay’ın Mutluluğu

Yaşam Yayın: 31 Mayıs 2011 - Salı - Güncelleme: 31.05.2011 20:56:28
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Haluk ve Aynur Talay çifti, heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuştu. Doğum sonrası bebek ve Aynur Talay’ın, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten doktoru Özel Batı Bahat Hospital Başhekimi Op. Dr. Reşat Bahat ve Op. Dr. Ahmet Yavaş bebeğin 3 kilo 600 gram ağırlığında ve 50 cm boyunda olduğunu söyledi. Mutlu çift bebeklerine Cansın İstanbul adını verdi.

Özel Batı Bahat Hastanesi’nde dostları ve yakınlarının akınına uğrayan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çiftin 9 yaşındaki kızları Ecenur Talay da abla olmanın heyecanını ve sevincini yaşadı.Yöntem Gazetesi ekibi, ikinci çocuklarının mutluluğunu yaşayan Haber Manşet Gazetesi’nin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Haluk Talay ile eşi Aynur Talay’ı tebrik eder, minik Cansın İstanbul’a ailesiyle birlikte uzun, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat dileriz...

 

Yılmaz Bacacı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.