Kemerburgaz Üniversitesi Açılıyor

Eğitim Yayın: 06 Haziran 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 06.06.2011 01:09:36
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar Mahmutbey Bölgesi’nde Altınbaş Holding’in binasında kurulan Kemerburgaz Üniversitesi bu yıl eğitime başlıyor. 810 öğrenci ile eğitime başlayacak olan Üniversite, bir taraftan eğitim için hazırlıklara devam ediyor. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, başkan yardımcıları ve müdürlerden oluşan bir grup Üniversite’yi ziyaret etti. Bağcılar Belediyesi ekibi, Altınbaş Holding Onursal Başkanı Ali Altınbaş ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ tarafından karşılanandı. Rektör Üçtuğ, Üniversite hakkında bilgiler verdi. Üniversite’nin, Hukuk, Fen Edebiyat, Güzel Sanatlar ve Tasarım, İktisat ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlik fakültelerinden oluştuğunu söyleyen Rektör Yıldırım Üçtuğ, eğitime bu yıl 810 öğrenci ile başlanacağını ifade etti.  

Belediye olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Üniversite eğitiminde teorik bilgi kadar pratik bilginin de önemli olduğuna dikkat çekti. Çağırıcı, “Öğrencilerimiz, pratik eğitimlerini, belediyemiz, eğitimlerine de uygun ilgili birimlerinde yapabilirler” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.