Sultangazi Belediyesi’ne Ödül

Güncel Olaylar Yayın: 31 Temmuz 2011 - Pazar - Güncelleme: 31.07.2011 22:35:56
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezince (MİARGED) düzenlenen ''2. Üretken Belediye Proje Yarışması''nda  Sultangazi Belediyesi ödüle layık görüldü. Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde Sultangazi Belediyesi Mesire Alanı Projesi’yle dereceye girdi.

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezince (MİARGED) düzenlenen ''2. Üretken Belediye Proje Yarışması''nda  dereceye giren belediyelere ödülleri törenle verildi. Hilton Hotel’de düzenlenen ödül törenine Sultangazi Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan katıldı.

Törende konuşma yapan MİARGED Başkanı Halil Memiş, yarışmayla belediyelerin proje üretmelerini teşvik etmeyi, projelerin kamuoyuyla ve diğer belediyelerle paylaşılmasını sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren projelerin sahiplerine ödülleri takdim edildi.  Çevre ve Altyapı Projeleri kategorisinde düzenlenen yarışmada Mesire Alanı projesi ile dereceye giren Sultangazi Belediyesinin ödülü ise belediye adına Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan’a takdim edildi.

 

Üç kategoride yerel yönetimlerin projelerinin değerlendirildiği yarışmada, 25 belediyenin 28 projesi ödüle layık görüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.