Yaz Spor Okulları Rekor Katılımla Tamamlandı

Spor Yayın: 07 Eylül 2011 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2011 01:53:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel Yaz Spor Okulları 10 binin üzerinde öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi. 40 gün devam Yaz Spor Okulları’nda, öğrenciler beden eğitimi öğretmenleri tarafından eğitim aldı. Öğrenciler, futbol, basketbol, voleybol, kort tenisi ve atletizm branşlarında eğitim aldı. Yaz Spor Okulları’na her zaman olduğu gibi yine en yoğun ilgi futbola yaşandı. Evlerine yakın belli noktalardan servis araçları ile alınan öğrenciler, eğitimin yapıldığı spor merkezine götürüldü ve eğitimin ardından ise yine aynı servis araçları ile alındıkları noktalara bırakıldı.

SPOR MALZEMESİ DE BELEDİYEDEN

Bağcılar Belediyesi tarafından her yaz ücretsiz olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda öğrencilerin malzemeleri de yine belediye tarafından karşılandı. Yaz Spor Okullarına katılan her öğrenciye, spor ayakkabısı, 2 tişört, şort, çorap ve tekmelik verildi.

Yaz Spor Okulları’nın başarılı bir şekilde tamamlandığını ve bundan mutluluk duyduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Geleneksel hale getirmiş olduğumuz Yaz Spor Okullarımıza bu yıl 10 binin üzerinde öğrencimiz katıldı. Bu da bizim için bir rekor” dedi.

Amaçlarının, yaz tatili boşluğunu da öğrenciler için verimli hale getirmek olduğunu ifade eden Başkan Çağırıcı, “Çocuklarımızı, sokakta amaçsız olarak oynamak yerine bir hedefe yönlendirmek istiyoruz. Yaz Spor Okullarımız da bu düşünceden ortaya çıktı” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.