Vali Mutlu Sultangazili Gençleri Ağırladı

Güncel Olaylar Yayın: 03 Haziran 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 03.06.2013 02:24:53
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’nin En İyi Gençlik Meclisi seçilen Sultangazi Gençlik Meclisi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’yu ziyaret etti. Sultangazi Gençlik Meclisi’ni makamında ağırlayan İstanbul Valisi Mutlu, Türkiye’nin en iyi gençlik meclisi seçilmelerinden dolayı Sultangazi Gençlik Meclisi’ni tebrik etti.

 

 

Ulusal Gençlik Parlamentosu 9. Genel Kurulu’nda “Türkiye’nin En İyi Gençlik Meclisi” seçilen Sultangazi Gençlik Meclisi’ni,  İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu makamında ağırladı.

 

Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit ve meclis yöneticilerini başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Mutlu, “Türkiye’nin En İyi Gençlik Meclisi seçilerek Türkiye’ye model oldunuz. Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Genç neslin daha bilinçli olmasını sağlayan çalışmalarınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Yiğit de Vali Mutlu’ya teşekkür ederek, “Çalışmalarımızda gençlerin yönetimde bir söz sahibi olmasını sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerin de kendi düşüncelerini ifade edebileceği mecraların çoğalmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.