Fatinoğlu Bakırköy”den aday adayı oldu

Politika Yayın: 31 Temmuz 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2013 02:11:14
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını, kalabalık bir taraftar grubuyla yaptığı basın toplantısıyla açıkladı. Basın toplantısında kendisinin Bakırköy’de doğup büyüdüğünü ifade ederken  Fatinoğlu “Bakıköy’ün içinden, kalbinden gelen, çocukluk ve gençlik yıllarını Bakırköy’ün havası ile geçiren bir Bakırköy aşığıyım” dedi. Seçim vaatlerini de açıklayan Fatinoğlu, “Bakırköy Kart” gibi projelerle artık megakent görünümündeki ilçeyi daha sosyal, daha çevreci, daha yaşanır hale getireceklerini belirtti.

Bakırköylülere daha kaliteli yaşanır ortamlar sağlamak, ulaşımda sorunsuz bir Bakırköy görmek  hedefim diyen Fatinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:
“Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olması yanında, Avrupalının da ilk olarak gördüğü bir kent olması açısından çok önemli bir yeri olan Bakırköy’ü bir Türkiye modeli haline getirmek için belediye başkanlığına aday oldum. Bakırköy Belediyesi ve ilgili kurumların kapılarını yurttaşlarımıza ardına kadar açmak için bu göreve talibim. Bakırköylü artık bizlerle görüşmek için kuyruk beklemeyecek. Akıllı ve çevreci binalarla doğal dengeyi koruyup belediyeyi sizlerin ikinci bir evi haline getireceğim. 7 gün 24 saat kapımı çalan her Bakırköylüye ‘hoş geldin’ diyeceğim. Sınıf farkını ortadan kaldıracak bir yapı için adaylığımı açıkladım.” Fatinoğlu, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

 

HABER ve FOTOĞRAF .: Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.