Bakırköyspor’da Hedef Kurumsallaşmak

Spor Yayın: 08 Mart 2016 - Salı - Güncelleme: 08.03.2016 13:01:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası Bakırköyspor kulüp başkanlığına seçilen K.Naci Ekşi hedeflerini belirledi. Üç ana başlık altında belirlenen hedeflerden en dikkat çekici olanı da kulübü akademik hale getirmek. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarının altını çizen Ekşi, hedeflerinin başarı odaklı olduğunu söyleyerek “Öncelikli hedefimiz kurumsallaşmaktır. İşini çok iyi bilen güçlü bir yönetimimiz var. Arkadaşlarımızın her biri ayrı bir değer, amatör ruhla, profesyonelce, özveriyle çalışıyorlar. Beş farklı branşta 320 lisanslı sporcumuz var. Bakırköyspor ve Türk sporuna yeni yıldızlar yetiştirmek için altyapıya önem veriyoruz. Dolayısıyla işini iyi bilen Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından yönetim kurulu üyemiz Mustafa Arabacıbaşı (Tavşan Mustafa)’yı futbol şubesi sorumluluğuna getirdik. Kulübümüzü daha güçlü hale getirmek için geçmiş dönemlerde farklı nedenlerle kulüple bağlarını koparan tüm Bakırköylüleri yeniden kulübümüze kazandıracağız” dedi. Kurumsallaşmanın başarıyı getireceğine inandıklarını söyleyen Naci Ekşi, önümüzdeki yıllarda Bakırköyspor kulübünü akademik hale getireceklerinin de altını çizdi.

Hedef Yeni Yıldızlar

Bakırköyspor futbol şubesi sorumluluğuna getirilen Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Mustafa Arabacıbaşı, yönetim kurulunda ki tüm arkadaşların başarıya odaklandıklarını söyleyerek, duygularını “Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ liglerinde fırtına gibi esen Bakırköyspor’u eski günlerde ki gücüne getirebilmek için kollarımızı sıvadık. Süper amatör liginde mücadele ediyoruz. Bu yıl istenilen başarıyı yakalayamadık. Altyapının önemini çok iyi biliyorum. Yeni yıldızlar yetiştirmek için tüm gayretimle çalışıyorum. Bazen haftada 7-8 amatör maçlar izleyip yeni yıldız adayları arıyorum. Bunun yanında ilçemizde ki tüm okullarla kontak halindeyim. Okullarda görev yapan spor eğitmenleri ve beden eğitimi öğretmenleri ile ortak çalışmalar yaparak kabiliyetli çocuklarımızı kulüp bünyemizde daha iyi imkanlarla eğitmek istiyoruz. Bunun yanında üç büyük kulüplerin de altyapı çalışmalarını takip ediyorum. Hedefimiz kurumsallaşma sonrasında başarıyı yakalamaktır” şeklinde dile getirdi.

 

Haber ve Fotoğraf

Yılmaz BACACI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.