KERİMOĞLU’NA HAYALİ PROJELER Mİ BAŞARI GETİRMİŞ

Özel Haber Yayın: 26 Haziran 2016 - Pazar - Güncelleme: 26.06.2016 23:02:16
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

 

Bir insanın fıtratında riya varsa söylenecek söz kalmaz. Bakırköy Belediye başkanı geçtiğimiz günlerde belediye personeline iftar yemeği vermiş. Hemen her ortamda parasızlıktan dem vuran belediyenin yeterli gelir kaynaklarının olmadığını söyleyen Kerimoğlu, personeline şirin görünmek için olsa gerek ki iftar davetini beş yıldızlı bir otelde vermiş. Çalışan emekçi kardeşlerim çok daha fazlasını hak ediyorlar. Keşke bu davetler ramazan iftarıyla sınırlı kalmasa da 01 Mayıs işçi bayramında, yılbaşı kutlamalarında, daha farklı anlamlı günlerde de  verilse. Kerimoğlu yemekte yaptığı konuşmasında “Yaklaşık 2.500 çalışanıyla Türkiye’de ve İstanbul’da en başarılı hizmetlere imza atan belediyelerden biri Bakırköy Belediyesi olmuştur.  Bu başarının ardında sizlerin emeği, alın teri ve tebessümü var. Ben sizlere Bakırköy halkı adına da teşekkür ediyorum. Belediyemizin içinde bulunduğu mali zorluklara rağmen başarılı hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da böyle devam edeceğini umuyor, tekrar tüm emekçi arkadaşlarıma  teşekkür ediyorum.” Demiş.

HANGİ PROJE BAŞARI GETİRDİ

Açıkçası bende merak ettim. Hangi başarılı projeyle Türkiye’de ve İstanbul’da başarılara imza atmış. Kedi evleri projesiyle mi, yoksa ulusal basın ve yerel basında yer alan “koç gibi yolsuzluk, 15 milyon dolarlık rüşvet, rüşvetin tarifesi, çaycı Anıl’ın dövülmesi, Bakırköy belediyesinde aşk skandalı, yalnızca tabelası değiştirilerek özgecan kadın dayanışma evi açmak mı?” yada 2015 yılı performans raporunda belirtilen personel norm kadro da 540 olan memur ve 264 sürekli çalışan işçi kadrosunu toplamda konuşmasında belirttiği gibi 2.500’e çıkarmakla mı başarılı oldu. Farklı bir pencereden baktığımız da da “Yeşilköy Yaşlılar Evi arsasını Millik Emlaka geri iade edip tekrar kiralamak mı, botonik parkı 3.şahıslara kiralamak mı, bazı parkları uzun süre ihale edemeyip belediyeyi zarara uğratmak mı, yoksa en son yaşanan Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nü halkın, bazı CHP’li meclis üyelerinin ve ilçe yönetiminin tümünün (ilçe Başkanı evet dedi) hayır dediği bir projeyi BJK kulübüne 10 yıllık üst kullanım hakkını kiralamakla mı, halkın sizi istifaya davet etmesiyle mi başarılı belediye başkanı oldunuz. Bunlardan dolayı başarılı oldunuzsa bende sizi ayakta alkışlarım sayın Kerimoğlu.

 

YORUM-HABER : Yılmaz BACACI

FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.