Ünlüler Yaz Okulunda

Spor Yayın: 26 Haziran 2008 - Perşembe - Güncelleme: 26.06.2008 16:31:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Mahmutbey Stadyumunda gerçekleştirilen yaz okulu programının açılışı İstanbul İl Spor Müdürü Tamer Taşpınar, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte, eski futbolculardan Ogün Temizkanoğlu, Hasan Vezir, İsmail Kartal, Nurettin Yıldız, Erdim Demir, Hamza Yerlikaya’nın kardeşi, Avrupa şampiyonlarından güreşçi  Muttalip Yerlikaya ve sanatçı Bülent Serttaş’ın yer aldığı “Şöhretler Karması Futbol Maçı” ile başladı. Belediye Meclis üyelerinden oluşan takımı 5-2 yenen şöhretler karması futbolcuları, maçtan sonra formalarını yaz spor okulu öğrencilerine dağıttılar.

Rekor sayıda kayıt yapıldı

8-14 yaş grubu 7.500 kişinin kaydının yapıldığı yaz spor okullarının açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “ Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği işbirliği ile yaptığımız ve her yıl binlerce çocuğumuzun başvurduğu yaz spor okullarına bu yıl rekor başvuru oldu. 7 Bin 500 öğrencimiz bu hizmetten yararlanacak. 62 spor eğitmeni görev alacak. Futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve kort tenisi branşlarında verilecek eğitimler, 22 ayrı merkezde verilecek ve 25 Temmuz’a kadar devam edecek. Tamamen ücretsiz olan okullarda, öğrencilerimize spor malzemelerini de hediye olarak veriyoruz” dedi.

Programa katılan İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ta, yaptığı konuşmada, yaz spor okullarının, çocukların ve gençliğin yaz aylarını daha verimli, faydalı geçirmelerini sağladığını, ayrıca kötü çevreden ve alışkanlıklardan koruduğunu ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.