Develioğlu'ndan Beşi Bir Yerde

Yaşam Yayın: 30 Nisan 2008 - Çarşamba - Güncelleme: 30.04.2008 02:08:38
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bahçelievler Belediye Başkanlığı, trafikteki yoğunluğa azaltacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Yeni projede yapılacak olan otopark sistemi, otopark, çocuk parkı, semt pazarı, afet sığınma merkezi, kurban kesim yerleri gibi sosyal konulara da hizmet verecek.

 

 

Bahçelievler Belediyesince başlatılan, yeraltına kapalı katlı otoparklar projesinin ikinci halkası olan Karadeniz Katlı Otopark inşaatı temel atma töreni Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve mahalle sakinlerinin katıldığı törenle Kocasinan’da gerçekleşti…

Temek atma töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Yapımına başladığımız otoparklarımızı birden fazla işlev görecek şekilde projelendirdik. Dev yatırımlarla şantiyeye dönen Bahçelievler’de yapımına başlanan ve kısa sürede bitirilmesi planlanan bu yeni projelerin başta İstanbul olmak üzere tüm Bahçelievlerlilere hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Başkan Osman Develioğlu, otoparkın yasal süresi 19 Kasım 2008’de dolmasına rağmen müteahhit Burhan Atmaca’dan otopark inşaatını 30 Temmuz 2008’de hizmete sunulacak şekilde tamamlaması yönünde söz aldı.

 

ENGELLİLER UNUTULMADI

Kocasinan’da inşaatına başlanan Katlı Oto Parkı hizmete girdiğinde haftanın bir günü semt pazarı olarak hizmet verecek. Binlerce kişiye yemek verecek mutfakların da bulunacağı otoparklar olası bir doğal afette ise hemen Afet Lojistik Merkezi haline getirilerek vatandaşa hizmet sunacak. Otopark tamamlandığında üzeri çocuk parkı ve yeşil alan olarak düzenlenecek. Aynı zamanda kurban kesim alanı olarak ta kullanılacak olan otoparkla,

zemin ve bodrum olmak üzere 6880 m2 kullanım alanına sahip olacak. Giriş katında engelliler için ayrılan araç park yerleri ve engelli wc’sinin yanı sıra her iki katta tuvalet ve banyolar yer alacak. Çok maksatlı hizmet verecek biçimde projelendirilen otoparkta 176 araç aynı anda park edebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.