Bahçelievler Spor Tesislerinde Patlama Yaptı

Spor Yayın: 01 Haziran 2008 - Pazar - Güncelleme: 01.06.2008 22:45:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bahçelievler Belediye Başkanlığı, Türk Futbolunun dev isimlerinden biri olan Şenol Güneş’i ölümsüzleştirdi. Türk Milli Takımını Dünya üçüncülüğüne taşıyan Türk Futbolunun gelişimine büyük katkılarda bulunan, Trabzonspor’un efsane isimlerinden Şenol Güneş isminin verildiği Spor Salonuyla Bahçelievler’de yaşayacak. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nu makamında açılış öncesi ziyaret eden Şenol Güneş’e Develioğlu Türk Gençliği için hazırladığı Atatürk ve Spor kitabını armağan etti. Kendisine armağan edilen kitabı alan Şenol Güneş “Büyük Atatürk’ün sporda da birleştirici rolünü biliyoruz. Atatürk ve Spor kitabını Türk Gençliğine armağan eden başkanı bu çalışmasında ötürü yürekten kutluyorum” dedi. Maliyeti yaklaşık 500 Bin YTL olan Şenol Güneş Spor Salonunun, 504.90 m2’lik zemin katında; spor salonu, soyunma odaları, duşlar, wc'ler bulunuyor. Asma kat olarak tasarlanan 88 m2’lik üst katında ise fitness salonunun yer aldığı spor salonunun açılışında konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Türk Gençliğine ve Türk Sporuna hizmeti kesintisiz sürdürüyoruz Şu anda Güne Kore’de FC Seoul Takımını çalıştıran, Türk Milli Takımımızın ve Trabzonspor’un başarılarına ter dökmüş, Türk gençliğine sporcu yaşamıyla örnek olmuş, Türk Milli Takımımızın (eski) antrenörü, Şenol Güneş’in ismini de Beşiktaşlı Ziya Doğan, Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen ve Galatasaraylı Hakan Şükür gibi ilçemizde yaşatacağız” dedi.

Onur Duyuyorum

Develioğlu’nun konuşmasının ardında kürsüye gelen Şenol Güneş “Millete efendilik yoktur, hizmet etmek vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur. Başkan Develioğlu’na Türk Gençliğine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Adımın bir spor salonuna verilmiş olmasından onur duyuyorum. Bu benim şimdiye kadar aldığım en anlamlı ödüldür” dedi. Spor salonunun açılış kurdelesini, Şenol Güneş, Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, İlçe Kaymakamı Turhan Ayvaz, Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Hasan Yener, As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Belediye Başkanı Osman Develioğlu birlikte kesti. Açılış törenine İstanbul’daki Trabzon dernekleri başkanları çok sayıda sporcu ve vatandaşlar katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.