Bakırköy 3. Kez Gürcan Dedi

Politika Yayın: 30 Ocak 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 30.01.2012 20:02:15
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi Yeşilköy’deki Wow Hotel’de gerçekleşti.

Tek listenin girdiği kongrede Mahmut Gürcan, tüm delegelerin oylarını alarak, 3. kez başkanlık koltuğuna oturdu.

 

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Mahmut Gürcan, Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’i hedef aldığı konuşmasında “ Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken, Ak Partili olmanın, aynı hedefe yürümenin ve Ak Parti ailesinin bir ferdi olarak, bu asil milletin derdiyle dertlenerek, sevinçleriyle sevinerek onlara hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.”

Bir dönemi daha geride bırakırken bu kutlu yolculukta birlikte yürüdüğüm tüm yol arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Türkiye sevdamız, çalışma azmimiz artarak devam ediyor. Emeğimizi, gücümüzü ve tüm imkanlarımızı Bakırköy’ün zor zeminine iz bırakmak üzere koyduk. Bakırköy teşkilatı olarak inanıyoruz ki artık bu dönem Bakırköy’ü Ak Parti hizmet kervanına katma zamanıdır. Bugün burada yapmış olduğumuz toplantı sadece bir kongre değil, aynı zamanda 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin de bir startıdır” Dedi.

Konuşmasını CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Ünalerzen’i eleştirerek sürdüren Gürcan, “İdeolojik siyasetin değişime direndiği farklı düşünce ve kültürlerin bir arada yaşadığı ilçemizde uzlaşıdan uzak,  kendisi ve çevresini merkeze alan, diğerlerini ötekileştiren, kendi doğrusu üzerine inatlaşan, yaşantımıza müdahale edilecek kaygısıyla korku üreten, kendisini ilerici sanarak toplumun gerisinde kalan 1930’lu yılların CHP zihniyetiyle karşı karşıyayız. Bu zihniyet ne yazık ki Bakırköy’e yerelde hizmet yerine dedikodu, değişim yerine statükoyu getirmiştir. Bakırköy de maalesef insana hizmetten yoksun bir belediyecilik anlayışı vardır. Bütün bu olumsuzlukları görerek bu dönemde Bakırköy seçmeninin kendisini yalan vaatlerle kandıranlara sandıkta büyük bir ders vererek hesap soracağına inancımız tamdır. Ak Parti’nin aydınlık bulutları Bakırköy semalarında gözükmüştür” dedi.

BAKIRKÖY'E DESTK VERİNİZ
İlçe kongrelerine katılma geleneğini bozmayan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Bakırköy ilçe kongresinde de komşu ilçe belediye başkanlarından Bakırköy ilçesine desteklerini sürdürmesini istedi.

Kongreye Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ve Hakan Şükür’ün yanı sıra kalabalık bir milletvekili topluluğu katıldı. Komşu ilçe başkanları belediye başkanları ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongre olaysız bitti.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.