Genç Girişimciler Haşerelerle Savaşıyor

Sağlık Yayın: 07 Ocak 2009 - Çarşamba - Güncelleme: 07.01.2009 00:13:33
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

          

Yaptıkları çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız işletme yetkilisi Güven Sevinç, insan sağlığının ne denli önemli olduklarını vurgulayarak “Amaç sadece Haşere öldürmek değil, çözümü kalıcı kılmaktır. Firmamız bünyesinde bulunan ekiplerimiz haftanın her günü faal durumda gerekli çalışmalarını yapıyorlar. Başta İstanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çağımızda insan  sağlığı bir çok etmen  tarafından  tehdit  edilmektedir. Bu  etmenlerden bir tanesi farkında olmadan onların yaşayacağı ortamları  yaratarak  bizimle hayatı paylaşmalarını sağladığımız canlılardır. Yaşam  mahallerimizde  her an  sağlımızı  tehdit  edecek şekilde bizlere yakın yaşamlarını sürdürmektedirler.Bu  canlılar  haşereler  (sivrisinek, karasinek, hamam  böceği  gibi )  ve  farelerdir. Bu  Canlıların  200’ ün üzerinde  hastalık  mikrobu  taşıdığı yapılan  araştırmalarla belirlenmiştir. Günümüz dünyasında, değişen ekolojik dengeler sonucunda ortaya çıkan sorunlar çevre düzenini ve insan sağlığını tehdit ederken,bizler bu konuda her zaman en güvenilir yöntemlerle hizmet vermek amacındayız bizim için gelecek önemlidir. Kullandığımız tüm ilaçlar ve yöntemler Sağlık Bakanlığınca onaylanmış olup gerekli tüm evrak ve sertifikalar şirket bünyemiz de bulunmaktadır. Ruhsat ve sertifikalarımızın yanında hizmet sektöründe önemli yere sahip olan kalite kontrol ve uygulama güvenliğinin belgesi olan TSE belgemiz var.

 

Sayın Güven Sevinç, bu hizmetleri hangi alanlarda veriyorsunuz?

Hizmetlerimizi ağırlıklı olarak, gıda ve ilaç fabrikaları, endüstriyel işletmeler, sağlık kurumları ve Alışveriş ve İş Merkezleri, Yemek Firmaları, Restaurantlar, Eğitim Kurumları, Site ve Konutlar, Spor ve Eğlence Merkezleri alanında yapıyoruz. Buralarda insanlar oldukça yoğun bir şekilde bulunuyorlar ve ortamın hijyenik olması gerekir. Vizyon olarak, günümüz teknolojisini yakından takip ederek, kısa zamanda ve güvenilir yöntemlerle, çevre bilincine önem vererek, sorunlarınızı çözmeyi, benimsemiş bulunmaktayız. Bizler için önemli olan güvenilir çalışma ortamı yaratmak ve bu durumun sürekliliğini sağlamaktır. Çalıştığımız kurum ve kuruluşlar sektörde  ki yerimizin güvencesidir.

 

Ne tür bir ilaçlama sistemi uyguluyorsunuz?

ULV dediğimiz Soğuk sisleme, Termal Fog sıcak sisleme, JEL özel bir tabanca veya şırınga ile yapılan bir sistem özellikle hamam böceği mücadelesinde kullanılır. Kemirgen hayvanlarda Rodentisit denilen yemleme sistemi yapılır. Özellikle kara sinek ve sivri sineklerin ürediği yere yumurta ve larvalarını öldüren larvisit etkili ilaçlar atarak üremeyi durdurmaktadır. Bunun yanında Pulvarizatörle (sırt pompası) spreyleme şeklinde sıkıldığı yerde kalıcı etkisi 1-2 ay devam eden ilaçlar metrekareye belli dozda düşecek şekilde atılan bir sistem vardır. Tüm bunlar Ziraat Mühendislerimiz denetiminde uzman arkadaşlarımız tarafından yapılan çalışmalardır.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.