Geleneksel Kahvaltı Kaymakam’dan

Politika Yayın: 06 Şubat 2009 - Cuma - Güncelleme: 06.02.2009 01:18:49
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy’de geleneksel hale gelen siyasi partiler dostluk ve dayanışma kahvaltısının bu ay ev sahipliğini Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin yaptı. Yerel seçimlere az iki aylık bir zaman kala düzenlenen kahvaltıda, Kaymakam Şahin ve siyasi parti başkanları Bakırköy’e yakışır şekilde düzeyli ve hoşgörülü bir yerel seçimini yapılması gerektiğini vurguladılar.

Bakırköy İşadamları Derneği’nin (BİAD) gelenek haline getirdiği İncirli Mado’da verilen kahvaltıda konuşan Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, seçim sürecinde partilerin ve adayların birbirini incitmemesi gerektiğini vurgulayarak, tüm partileri propaganda yapılırken çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda  uyardı. Bakırköy’ün İstanbul’un sayılı ilçelerinde biri olduğunu söyleyen Şahin, biyolojik arıtma tesisinin kurulması ve İDO iskelesiyle İncirli Caddesi arasında metro hattın yapılmasıyla birlikte Bakırköy’ün dünya çapında gözde bir kent olacağını ifade etti. Kahvaltıya katılanlar arasında bulunan İstanbul Ak Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da başkan adaylarına propaganda sürecinde yapamayacakları projeler için vaatte bulunmamaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, seçim propagandalarının çağa uygun şekilde yapılması gerektiğini ifade etti. Kahvaltıya katılanlar arasında İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Akif Mahmutyazıcıoğlu, siyasi partilerin ilçe başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Bülent Köseahmetoğlu, Ak Parti Bakırköy Belediye Başkan adayı Oğuz Satıcı, MHP Belediye Başkan adayı Dr. Esra Biricik, Saadet Partisi Başkan adayı Avukat Adem Yıldırım, BİAD Başkanı A. Salim Yılmaz ve derneğin onur kurulu üyeleri bulunuyordu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.