Bahçelievler’de Futsal Şöleni Yapıldı

Spor Yayın: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba - Güncelleme: 27.05.2009 22:17:36
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Galatasaray futbolcular ile zihinsel engelli sporcuların birlikte özel maç yaptıkları 1. Hasan Doğan Futsal Şöleni’ne Bahçelievler Kazım Beyaz İş Okulu Spor Kulübü, Kadıköy Şöhret Kurşunoğlu İş Okulu Spor Kulübü, Fatih Eram İş Okulu Spor Kulübü, Edirne Özel Arda Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü ve Gebze Beş Yıldız Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü katıldı. Bahçelievler Kaymakamlığı, Bahçelievler Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun katkılarıyla düzenlenen Futsal Şöleni'ne merhum Hasan Doğan'ın eşi Aysel Doğan, oğlu Selim Doğan, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Bahçelievler Belediye Başkan Vekili Mevlid Uyan ile Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Abdullah Tuncay, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aşık, Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ayrıca Arda Turan, Ayhan Akman ve Orkun Uşak destek verdiler.

Engelli sporcularından oluşan sporcuların kıyasıya mücadele ettikleri futsal şöleninde, Aysel Doğan ve Galatasaraylı futbolculara federasyon tarafından plaket verildi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.