Ünalerzen’den Sünnet Çocuklarına Altın

Sağlık Yayın: 05 Haziran 2009 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2009 03:08:30
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy’deki 5 özel hastanelerde sürdürülen sünnet kampanyası için Ethica İncirli Hastanesi’nde sünnet olan çocukları  ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen ”Stadyumlardaki, meydanlardaki toplu sünnetlerden uzak durun” diyerek aileleri uyardı. Sünnet olan çocuklara çeyrek aldın takarak moral veren Hilmi Ateş Ünalerzen ” Bakırköy’deki Acıbadem Hastanesi, Çamlık Hastanesi, Ethica İncirli Hastanesi, İnternational Hospital ve Yaşar Hastaneleri bu yıl da yaklaşık 200 çocuğumuzun sünnetini üstlendiler. Sünnetlerde birinci önceliğimiz kesinlikle çocuklarımızın hijyenik ve sağlıklı  ortamlarda sünnet olmalarını sağlamaktır. Buradan ailelerimizi de uyarmak istiyorum toz, toprak içerisinde stadyumlardaki, meydanlardaki toplu sünnetlerden uzak dursunlar” dedi.

İşi Uzmanına Yaptırın

Ethica İncirli Hastanesi Üroloji Uzmanı Oktay Turgay da,” Sünnetlerin mutlaka uzman doktorlar tarafından yapılması gerekiyor. Mahalle sünnetçilerinin yaptığı sünnetler sırasında oluşabilecek komplikasyonlara kendilerinin müdahale etmeleri mümkün değil. Sünnetlerin hijyenik ortamlarda yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.