Genç Kulaçlar Bahçelievler’de

Spor Yayın: 09 Haziran 2009 - Salı - Güncelleme: 09.06.2009 00:12:57
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bahçelievler Belediyesince her yıl tekrarlanması ve uluslararası düzeye taşınması hedeflenen şampiyonanın ilk gününde sabah yarışları, madalya töreni ve gerçekleştirilen açılış seremonisi ardından başlayan şampiyonada 11–12 yaş bay-bayan kategorisinde toplam 170 sporcu yarıştı. Büyük çekişmelere sahne olan yarışlarda gençler göz doldurdu.

Şampiyonanın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Bahçelievler’de birçok alanda olduğu gibi yine bir ilki gerçekleştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle sportif alt yapının şekillenmesi ve güçlenmesi adına yaptığımız yatırımlar, meyvelerini önümüzdeki yıllarda verecek ve Bahçelievler’imizden yetişen milli sporcularımız uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edecekler” dedi. Toplam 13 spor kulübünün katıldığı turnuvada yarışan sporcular gelecek için ümit verdi. Turnuvaya katılan kulüplerimiz şunlar; Bahçelievler Sove Doğa Sporları Kulübü, Yeşilyurt Kulübü, Olimpik Akademi Spor Kulübü, Hanbatur Spor Kulübü, Okyanus Koleji Spor Kulübü, Heybeliada Spor Kulübü, Kınalıada Spor Kulübü, Bakırköy Ata Spor Kulübü, Bakırköy Su Sporları Kulübü, Denizkızı Spor Kulübü, Ar-El Spor Kulübü…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.