Küçükçekmece’de Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Spor Yayın: 02 Mart 2010 - Salı - Güncelleme: 02.03.2010 00:07:58
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine; Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Koca, Yenişafak Gazetesi Spor Müdürü Erhan Köknar, Yenişafak Gazetesi Spor Yazarı Osman Tanburacı, Basketbol Yorumcusu İsmet Badem, Fotomaç Köşe Yazarı Turgay Demir, eski futbolcu ve ünlü spor yazarı Ogün Altıparmak, Teknik Direktör Hikmet Karaman, Sanatçı Sami Aksu ve öğrencilerin de olduğu kalabalık bir grup katıldı.

Spor Gelişmeyi sağlar

Ödül töreni öncesi konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, gençlerin ev ve okulda yaşadıkları ders baskısından sporla kurtulabileceklerini vurguladığı konuşmasında, “ Spora ayrılan zaman kaybedilmiş zaman değil bir zaruret ve yaşam biçimidir. Bence herkes bir spor branşıyla uğraşmalı en az bir enstrüman eğitimi almalıdır. Örneğin üç saat ders çalışıp bir saat spor yapan öğrenci, dört saat sadece ders çalışan öğrenciden daha verimli bir çalışma gerçekleştirmiş olur. Dinamik ve büyük bir ülkeyiz. Gençlerimize fırsatlar vererek sporda gelişimi sağlamalıyız.” dedi.

Günün Sözü Tamburacı’dan Geldi

Emre Tilev’in sunduğu programda söz alan spora gönül vermiş isimlerin, Küçükçekmeceli çocukların çok şanslı olduklarını belirttikleri konuşmalarında günün sözü Osman Tanburacı’dan geldi: “Küçükçekmece’de çocuk olmak varmış” Müsabakaların sonunda dereceye giren okul takımlarına kupalarını, Küçükçekmece Belediye Başkan Aziz Yeniay, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Âdem Koca, Erhan Köknar, Osman Tanburacı,  İsmet Badem, Hikmet Karaman, Ogün Altıparmak, Turgay Demir ve Sami Aksu’nun elinden aldılar. Programın sonunda davetliler ve öğrencilerle günün hatırası için toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.