Saadet Partililer Kahvaltıda Biraraya Geldi

Politika Yayın: 05 Mart 2010 - Cuma - Güncelleme: 05.03.2010 03:39:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar Jeet Food restaurant salonunda yapılan kahvaltıya Saadet Partisi Bağcılar ilçe Başkanı Ali Bozkurt ‘un açılış konuşmasıyla başlandı.Bozkurt, konuşmada siyasi gündemi değerlendirerek küresel, bölgesel ve ülke çapında yaşanan olumlusuzluklar karşısında, durup hayıflanmanın değil çalışmanın zamanıdır, diyerek bütün eski teşkilat mensuplarını görev almaya davet etti.

Eskilerden Nostaljik Konuşmalar

1974 Bakırköy belediyesine bağlı Yeşilbağ beldesi meclis üyesi Refik Ceyhan yaptığı nostaljik konuşmasıyla katılımcıları eski günlere götürdü.Feyzullah Gümüştekin, görev yaptığı dönemlere ait çalışmalardan anektotlar anlatarak duygulu ve heyecanlı anların yaşanmansa vesile oldu. Saadet Partisi kurucu ilçe başkanı Ali Sezai BAĞCE’de şu an İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunması hasebiyle,özelikle geçmişte görev yapmış ve şu anda her hangi bir çalışma içinde bulunmayanların yeniden vira bismillah diyerek görev almalarını istedi. Katılımcılarında dilek ve temennileri alındığı program yeniden bir araya gelmek ve daha geniş zaman diliminde sorunlar ve çözümlerin tartışılması dilekleri ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.